Tevas oppdrag er å forbedre pasienters liv ved å være en global leder innen generiske og biofarmasøytiske legemidler.

Det å forbedre din helse er vår drivkraft. Det gir mening i alt vi gjør og er grunnen til at vi kommer på jobb om morgenen. Det handler om at vi, medarbeiderne i Teva, gjennom vår dedikasjon, evner, og ferdigheter, samt lidenskap og medmenneskelige kontakt, gir bedre dager og en bedre helse til millioner av mennesker på verdensbasis. Verdiene våre veileder oss for å påse at pasienter, kunder, kolleger og lokalsamfunn er i hjerte av hver beslutning vi tar.

Leading the way

Leder vei

Vi jobber for å være en industrileder og et eksempel på utmerkelse i et miljø som er i stadig endring. Vi er lidenskapelige opptatt av å være først til markedet og realisere muligheter. Vi tror at lederskap skjer med og gjennom mennesker.

 

Focus and Accountability

Fokus og ansvar

Vi holder fokus i alt vi gjør. Vi definerer klare målsetninger, og setter innsatsen, oppmerksomheten og energien i å levere resultater. Vi gjør det vi sier og holder oss selv ansvarlige for våre handlinger og resultater.

 

Getting it done together

Får det gjort sammen

Vi jobber alle for ett selskap, Teva. Ved å jobbe mer effektivt sammen, på lik linje og i tett samarbeid, tapper vi inn i vårt fullverdige potensiale og driver suksessen videre. 

 

Innovating Where We Create Value 

Innovasjon hvor vi skaper verdier

Vi innoverer for å skape løsninger for pasienter, våre partnere i helsesystemet, og andre interessenter. Vi ser kontinuerlig etter originale og bedre måter å utmerke oss, skape løsninger for nåværende og fremtidige behov.

 

Caring 

Omsorg

Vi bryr oss. Vi bryr oss om velferden til de pasientene, helsepersonellet og lokalsamfunnene vi berører. Vi bryr oss om kollegene våre, ved å skape et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø basert på gjensidig respekt.

 

Making our families proud 

Gjør familiene våre stolte

Teva forbedrer helse og bidrar til din velferd hver eneste dag. Vi oppnår dette ved å vise integritet og opprettholde de høyeste standardene for kvalitet, etikk og samsvar.