Selskapets profil

Med fokus på dine behov

Som et enkelt, enhetlig selskap, tilbyr Teva tilpasningsdyktige og tilgjengelige løsninger for pasienter.

I Teva er vi opptatt av å sette mennesker i sentrum i arbeidet vårt. Ved å bygge et sterkt globalt fotavtrykk og benytte oss av styrken og størrelsen vår, øker vi tilgangen til helseløsninger av god kvalitet og gir millioner av mennesker over hele verden en bedre helsemessig hverdag. Vi gjør dette ved å jobbe aktivt for å utvikle og produsere rimelige generiske legemidler av høy kvalitet, innovasjonsrike legemidler og aktive farmasøytiske ingredienser.

Det er våre ansatte som er kjernen til vår suksess som en global leder innen legemidler, og verdens største produsent av generiske legemidler. Vi har medarbeidere i over 60 land som utvikler, produserer og leverer «verdens største medisinskap» til over 200 millioner mennesker hver
dag. 

Ved å forenkle og forene virksomheten vår, oppfyller vi behovene til våre interessenter og holder løftet om å bygge en bærekraftig virksomhet. Ved å kontinuerlig utvikle vår mangfoldige, unike portefølje av produkter og løsninger, klarer vi å møte behovene deres, både pasienter og helsepersonell.Dette gjøres ved kontinuerlig utvikling gjennom forskning og utvikling på sentrale terapeutiske områder, forretningsutvikling og innovasjon.

Det gjør oss stolte å vite at vi gir mennesker en bedre hverdag – mens vi sikrer de høyeste standarder for samsvar og forretningsintegritet i alt vi gjør. Dette er hvordan vi forbedrer helse og gir mennesker en bedre livskvalitet.
 

Ensuring Access to Quality Medicines

Around the world, we all share many of the same life experiences. But we don’t always have the same access to the medicines we need to help us live better, healthier lives. Every day, Teva Pharmaceuticals helps around 200 million people around the world gain access to quality, affordable medicines. Our mission is to be a global leader in generics and biopharmaceuticals – and in doing so, ensuring a healthier tomorrow for our planet and for patients all around the world.