Våre verdier

Teva Vare verdier

Vi bruker lidenskap og engasjement for å forbedre helse. Kulturen vår handler ikke bare om hva vi gjør, men hvordan vi gjør det

Tevas oppdrag er å forbedre pasienters liv ved å være en global leder innen generiske og biofarmasøytiske legemidler.

Det å forbedre din helse er vår drivkraft. Det gir mening i alt vi gjør og er grunnen til at vi kommer på jobb om morgenen. Det handler om at vi, medarbeiderne i Teva, gjennom vår dedikasjon, evner, og ferdigheter, samt lidenskap og medmenneskelige kontakt, gir bedre dager og en bedre helse til millioner av mennesker på verdensbasis. Verdiene våre veileder oss for å påse at pasienter, kunder, kolleger og lokalsamfunn er i hjerte av hver beslutning vi tar.

Leder vei

Leder vei

Vi jobber for å være en industrileder og et eksempel på utmerkelse i et miljø som er i stadig endring. Vi er lidenskapelige opptatt av å være først til markedet og realisere muligheter. Vi tror at lederskap skjer med og gjennom mennesker.

Fokus og ansvar

Fokus og ansvar

Vi holder fokus i alt vi gjør. Vi definerer klare målsetninger, og setter innsatsen, oppmerksomheten og energien i å levere resultater. Vi gjør det vi sier og holder oss selv ansvarlige for våre handlinger og resultater.

Får det gjort sammen

Får det gjort sammen

Vi jobber alle for ett selskap, Teva. Ved å jobbe mer effektivt sammen, på lik linje og i tett samarbeid, tapper vi inn i vårt fullverdige potensiale og driver suksessen videre. 

Innovasjon hvor vi skaper verdier 

Innovasjon hvor vi skaper verdier

Vi innoverer for å skape løsninger for pasienter, våre partnere i helsesystemet, og andre interessenter. Vi ser kontinuerlig etter originale og bedre måter å utmerke oss, skape løsninger for nåværende og fremtidige behov.

Omsorg

Omsorg

Vi bryr oss. Vi bryr oss om velferden til de pasientene, helsepersonellet og lokalsamfunnene vi berører. Vi bryr oss om kollegene våre, ved å skape et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø basert på gjensidig respekt.

Gjør familiene våre stolte

Gjør familiene våre stolte

Teva forbedrer helse og bidrar til din velferd hver eneste dag. Vi oppnår dette ved å vise integritet og opprettholde de høyeste standardene for kvalitet, etikk og samsvar.