Generiske legemidler

Rimelige og tilgjengelige behandlingsalternativer for pasienter og leverandører av helsetjenester.

Som verdens ledende leverandør av generiske legemidler, forstår Teva Pharmaceuticals viktigheten av å gjøre trygge, kvalitetsmedisiner tilgjengelige og rimelige.

Med en portefølje av over 1800 virkestoffer, produserer Teva et bredt utvalg av generiske produkter for nesten alle behandlingsområder og former, fra tabletter til kapsler til væsker, salver og kremer, til stort utvalg effektive doseringsmetoder og komplekse medisineringssystemer. 

Tilgjengelige helsetjenester av høy kvalitet

Teva produserer 120 milliarder tabletter og kapsler hvert år i over 53 produksjonsanlegg over hele verden. Med en lederposisjon (topp 3) i 25 markeder over hele verden, har skalaen og bredden av porteføljen vår av generiske legemidler en uovertruffen påvirkning på global helse.

Ved å bygge på en lang historie av prestasjoner, fortsetter vi å jobbe for en sterk framtid i generiske legemidler mens vi har fokus på pasientenes behov, sikrer samsvar, beleilighet, effektivitet og sikkerhet, samt å levere rimelige generiske produkter til pasienter og helsesystemer på verdensbasis.

Se våre Ofte stilte spørsmål for å lære mer om generiske legemidler:

Les mer